25/11/2010 - 3 comments

Hemma

Nu är det slut. Som ni såg, blev det bara två varv i Hong Kong och ingen final.

Blandade känslor om året. Min bästa säsong i resultat på touren, vilket är bra och spelmässigt har det också gått framåt. Men, som det känns, har det varit någon missad cut för mycket och även något slag för mycket många varv. Inte helt nöjd därför, men gött på något vis att ha grejer att kämpa med.

Ska träffa Eliasson till veckan för utvärdering, planering. Likaså med Jonas och Lennart.

Annars har det inte varit någon träning, sedan jag kom hem. Blir nog inte det på en vecka till. Sen så!

Känns kanon att vara hemma en stund och få tid med familjen.

Tack till alla som följt mig under säsongen! Roligare att spela med det stödet, ska ni veta. Kul med lite kommentarer på hemsidan. Fortsätt med det! Och som tidigare sagt, fråga gärna saker, om ni vill!

Fast det är offseason, blir det lite inlägg här ändå om läget.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Darren Piccolo
08/12/2010 at 09:22

Well done for this season, and you have had another year and some real good results. Looking forward to 2011 and hopefully an even better year than 2010! Keep it going, what tournament are you planning to play next?

Comments are closed.

Tobias Nilsson
30/11/2010 at 11:02

Du har gjort en kanonsäsong – det ska du vara stolt över. Skönt också att höra att du har den rätta vinnarinstinkten. En vinnare firar alltid framgången men frågar sig sedan vad han kan göra ännu bättre nästa gång. Det är så man förblir en vinnare. Är övertygad om att Egon flaxar stolt i sin himmel över dina insatser 🙂

Comments are closed.

Ola Larsson
25/11/2010 at 16:52

Ser man tillbaka på din säsong i år och jämfär med föregående år så ser det mer stabilt ut i år, mindre antal tappade slag under ronderna samt stabilare när det drar ihop sig. Bara att jobba vidare på den inslagna vägen med Fredrik, Lennart & Jonas. ”Grabbarna” har följt dig under hela säsongen via tv-sändningar, din hemsida och vid några tillfällen även live runt om i världen och vi tänker fortsätta att stötta på detta sätt för det är du värd. Vad det gäller din träning i december så las det fram ett förslag på lunchen idag om att bjuda in Nilsson till dubbelspel i tennis då vi saknar en gubbe, Rehnberg inte har tid då han mer eller mindre bor i ” turkpressen” nu för tiden.

Vi hörs Ola

Comments are closed.