Eaglevänligt

En till eagle idag. Spoon - järn 3, upp till 2 meter på fyran. Det är hela 4 poäng det. Kanske 5? Har inte checkat slopen. Idag kunde man nästan gå in i klubbhusets bastu och kyla ner sig. Vilket tryck! Som väl är, blåser det lite. Tre bogeys idag. Två utslag bland träd och även två fairwaybunkerslag i samma bunker på sjuan. Tuffa pinnar för att vara lördag. Antingen blir det lättare imorgon, eller grymt svårt. Ovisst om starttid i morse. Alla hann inte i mål igår, så de skulle restarta vid 7.30. Sen visste man inget mer. Drog ut åttabussen och hoppades på timing. 10.50 blev starttiden. Helt ok. Noren tog sjubussen och gick ut 11.50, visade det sig. Sämre timat. En inverted U draw, var det som gav starttiderna. Gött namn. Sista och första man i listan ut sist. Fast i olika bollar, på olika tees. Mittenlirarna ut först. Ni vet säkert. Nu ska väl jag gå ner och svimma i gymmet. Inception kan rekommenderas i filmväg.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!