Veckans bästa

Det gick ju bra en dag till. Spelade nog lite bättre än tidigare varv i veckan. Lite som i Portugal. Finns väl inga större detaljer att ta upp. Skapade många chanser direkt från start. Fick i några av dom och var nära på övriga. Var väl egentligen två birdieputtar som var sura att bränna, men det lutar en del på greenerna, så det gäller att läsa rätt och ha rätt speed. Avslutade lite trevligt igen. Birdien på 17 var go. Drive - järn 5 till typ två meter. På arton missade jag inte vänster idag. Släppte ut bollen ordentligt till höger från tee. Lade sig vid en mur, under ett träd, men helt ok på barr, löv och sand. Hade sving, muren störde ej och trädet bara lite. Fick slå en stor draw, runt en hög enbuske, över leaderboarden. Järn 6 från 177 meter. Blev bra. 6 meter från pinnen kanske. Ruggigt nära på putten. Ledarboll imorgon och två slag efter. Lite pirrigt så klart, men det ska bli en utmaning. Ska snacka med Lennart ikväll, om morgondagen. Fortsätta göra samma saker, med samma inställning. Får nog bli kinan idag igen. Men nu ska jag duscha, så ni vet. 2 timmar och 15 minuter innan start (samma idag) åks det till banan imorgon. Väl där, på med golfskor och uppvärmnings/rörlighetsövningar i omklädningsrummet. Sen puttning i en dryg kvart. Vid lunchstarter blir det lite speciellt, så efter puttningen går jag och äter tidig, snabb lunch. Ca 45 minuter innan start kör jag en rangeuppvärmning och avslutar med ett par kortputtar. Sen kör vi!
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!