Torka

Birdiefritt. 3 bogeys, resten par. Slog inga frivolter på green idag. Spelade bra första 9. Träffade fairways och greener. Kom väl inte upp inom 2 meter, men väl inom fem, ett par gånger. På tian, bästa birdiechansen, från tre meter. Par elvan. På tolvan täcktes flagg, men bollen precis kort green och en dm från bunkerkant. Typ ingen stans eller slag, bogey. Bogey igen på nästa, efter dagens enda sneda utslag. Ok chans på 16 från 6 meter och bra chans 17 från 3, 5 meter, men par. Drive genom fairway på 18 precis och mask - bogey. Var tungt att acceptera scoren efter ronden. Är över lag nöjd med spelet, men inte siffrorna alls. Skrapade av istapparna från puttern och tränade lite efter varvet. Slog av mig lite och knackade ett par chippar. Grabbarna gjorde sitt idag. Drack öl, hejade och var nöjda. Bra stöd idag från hela karlstadgänget. Bloom (ett o eller två?) tar över den klassiska pippi långstrump mössan i svenska färger, imorgon. Sitter nog som ett smäck. Bonus på hål 15 idag. Greenmiss och detsamma efter ett bunkerslag. Sänkt chip för par. En sån här dag, var det speciellt skönt att slippa putta.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!