26/10/2010 - 3 comments

Tisdag

På måndag morgon anlände grabbarna. Hämtade upp mig på hotellet och sen blev det en dag off course.

Idag, inspel som vanligt. 18 hål med Kang och match. Vann stora matchen, men torskade kvitt eller dubbelt historian. Spelat här förut en gång, men inte tävling. Lite annorlunda uppsatt nu. Tjock ruff och snabba greener. 13 på stimpen ska de upp till och då lutar de extremt mycket också. Att de dessutom är små, gör det inte enklare. Par är en bra score. Ganska kort bana, men smal och korkekar överallt. Skicket är grymt! Speciellt fairway.

Lite jobb för callaway i morse. Test av nya produkter och lite filmande om dessa.

Ska bli kul på torsdag. Går ut 9.40 och det blir en del support. Kompisarna från karlstad och även ett gäng till hemifrån. Rogersson förlorade deras golfbet idag, så på torsdag är det han som får bära sverigemössan med två hängande hårflätor.

Vi bor i lägenhet i Marbella. Stor och fin, med pool. Veckan har börjat fint.

Nu blir det kort. Har lite att ta igen från igår. Gurka är irriterande. Nu ska det vända i chicago.

Träning imorgon. Trä fyran får förnyat förtroende. Nytt skaft i järnsjuan är fixat. All set.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Ola Larsson
27/10/2010 at 07:29

Chicago är roligt, gurka också………………………..

Comments are closed.

jonte
26/10/2010 at 23:28

tjena gurkan! håll dig undan bloom, för han skriker så de ekar… så de blir svårt o välja o komma undan bloom, eller korkade ekar. kör på nu på torsdag! MVH JONTE P.S hoppas någon fotar Rogersson! nu när han äntligen har nåt som liknar hår.

Comments are closed.

björck
26/10/2010 at 21:32

Gurka är allt utom irriterande.
MVH/Björck

Comments are closed.