Slutet surt, allting surt

Nej då, så farligt är det väl inte, men surt var det minst sagt. Ibland får man till det och många ronder i karriären är jag nöjd med. Denna är garanterat topp 3. Då menar jag spelmässigt och prestationsmässigt med punkterna. Drives kanon idag. Bättre tryck, flykt och rakhet. Många fairwayträffar. Järn bra. Hela tiden bra chanser efter inspelen. Wedgar grymma. Två upp inom 3 dm och några till nära. Närspel? Hade knappt något att utvärdera. Sänkte dock en chip från 6 meter på hål 11. Puttning stabilt. Sänkte inget extra. Kom upp i toppen efter fjortonde på -8. Drev greenkant på 15 och chip tvåputtade från tjockt läge. Missad 5 meters på 16 för birdie. Lay up 17, kort om vattnet idag. Bra wedge, som spann för mycket. Strök hålet på birdieputten. För mycket draw på 18 med drivern, men ändå ok, trodde jag, när den landade på fairway. Sen såg jag forecaddiens huvudrörelse och förstod att den studsat och rullat vänster, ner i vattnet. Dropp och järn 9 in mot green. För hög flykt, plus kanske fel klubba i vinden, som vi trodde var mer från höger än mot och kort - ner i vatten igen. Dropp igen. Wedge upp till 1,5 meter och miss. Trippel. Scoren känns väldigt missvisande, men som det heter - man får vad man förtjänar. Egentligen inget dåligt på sista hålet, förutom putten då kanske. I övrigt kanon, så jag ska väl vara nöjd. Blir till att fortsätta gasa i helgen och vara lika offensiv. Klättra.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!