21/10/2010 - 4 comments

Säsongsnitt

Idag var det verkligen ett varv som kunde summera säsongen i stort. Bra puttning, stabil inom tre. Bra wedgar, chanser hela tiden typ. Ok järn. Ok närspel. Några vida drivar och någon fin.

Började med par på tian, efter att ha vallat in en järnnia i greenkant, via en mur. När 12 hål var spelade sa Phil, - Du har gjort 3 st par hit. Givetvis avslutade jag med 6 raka då.

Såg kanske lite ösigt ut i kortet, men så var det inte riktigt. 17 och 18 spelades tuffa in i vinden och på de övriga hade jag bra lir. Får jag slå från peg (korthål) eller från fairway, skapas chanser och birdies. Missar jag från tee blir det lätt bogey. Inget scoop kanske.

Anthony Kang, USA. Troligen född i Asien, eller i alla fall asiatiskt ursprung. Ganska lång och smal. Trevlig. Vann en tävling förra året och har vinnarkategori även nästa säsong. Har spelat rätt risigt i år. Ålder 30 kanske. Jon, släpp sargen.

Fantastiskt påhitt detta med restaurangtider i Spanien. Alla (eller rättare sagt, de få som finns) öppnar 21.00. Kan tyckas rimligt som Castellonmedborgare kanske, men även rätt sent. Rätt sent blev det även igår. Eller rättare sagt, rätt rätt sent. Nu blev det rätt, tror jag. Servitören lyssnade med halva sitt spanska öra och slängde ut det som han tyckte skulle ut. Efter varje framställning på vårt bord, undrade han, - very good? Med båda tummarna upp. Gick inte kanon för honom.

Två gultröjade Svärdströms hejade på vid repen. Några till svenskar också, för övrigt. Kommer ut imorgon bitti med. Gött.

Det blir mac. Är en jävel på big mac, så fortsätter i samma fotspår.

Dagens positiva man: Jason. På inspelet fick våra caddies slå ett varsitt slag på 16, korthålet nedför över vatten (schhh, inte tillåtet). Jason först. Järn 5, eller nåt. Jättetopp, som studsar av tee precis, träffar en bänk vid herrtee och tillbaka, kloss mot en papperskorg. - Ooh so close, sa han. I came so good down to the ball. A better hit and it`s perfect. Det är bra tänkt.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Pelle
21/10/2010 at 22:40

Dr Phil är en skön snubbe som drar galna pokerhistorier med laidback aussidialekt.

Minus 4 i morse i Göteborg. Snöfall mitt på dan. Va e detta änna.

Nån som vet hur man gör för att få bära väska en vecka på touren? Arbetsförmedlingen eller?

Comments are closed.

Jon
21/10/2010 at 19:43

Hur gick det för Dr Phil?

Comments are closed.

tommy
21/10/2010 at 18:59

Undrar om det är Manuel i Faulty Towers som åkt hem till Spanien för att servera er :-). Lycka till i morgon.

Comments are closed.

Jon
21/10/2010 at 18:06

Kang – tack! I detta nu är det dags för våra hockeylag att släppa sargen.

Bollträff – en minor technicality! 😉

Comments are closed.