Rött i alla fall

På nåt sätt är alltid under par ok. Spelade inte alls bra idag, men kämpade ihop en godkänd score ändå. Var 2 under par efter 3 hål. Birdie direkt på ettan, efter en sänkt åttameters. Slog i vattnet, vänster, på mitt tredje hål (par 5). Droppade och slog upp en järnfemma till 3 meter - birdie. Sen var det sämre. Det blåste upp en del och resultaten var mycket högre på eftermiddagen. Men mina bogeys berodde nog inte på det. Missade fairways med tjocka rufflägen ledde till 3 bogeys. En av mina sämsta lay ups, kom idag. På hål 17 skulle jag slå fram en järn 9, kort om vatten. Dåligt tänkt av oss det, visade det sig, när bollen studsade och rullade ner i vattnet. Dropp, wedge, par dock. Närspel och puttningen var bra. Resten av spelet behöver kamma sig. Lundberg har flyttat ut från rummet och in kommer Claes. Vilken trade. Vändning? Dusch, snack med Jonas och Johanna. Sen ska vi ut allihop och äta. Ska bli fint för magsäcken det.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!