Rekord

Flög iväg på eftermiddagen från Faro på måndagen, efter lite poolslappande. Kul vecka med familj och vänner på plats. Blir lite stöd på plats denna vecka också. Minst två bolletare kommer. Under valderamaveckan kommer det trappas upp. Ett rejält gäng från Karlstad ska dit och låta. Ser fram emot detta, då jag även ska dela lägenhet med grabbarna. Rekord igår troligtvis. Jag och Krischel flög direkt från europatourkvalet -05, till Hagfors. Vi stegade flygplatsen som var runt 8 meter, om jag kommer ihåg rätt. Planet var mini också och piloterna kom ut från cockpiten och ställde en kaffetermos i första sätet. - Här finns kaffe om ni vill ha, flytväst finns också, nu åker vi. Igår var planet i samma size, från Lissabon till Valencia. Piloten delade ut matlådor och hälsade på passagerarna utanför planet. När alla satt sig, gick han in i cockpiten och gasade iväg. Väl framme kom 7 väskor ut på bagagebandet, det var typ det som fick plats, och bland dessa ej min. Har hänt många gånger i år nu att grejerna inte kommer. Som tur var skickade jag bagen med några caddies hit. Erlandssons grejer kom dock. Så idag har jag lirat runt i hans kläder. Funkade. Ikväll ska tydligen min saknade, röda väska dyka upp. Inspel idag trots allt. Kross av mig och Erland, mot Alex och Kang. Martin stängde matchen med ett pushat inspel, som landade i ett träd, studsade vänster in på green och rullade i för eagle. Lätt. Samma laguppställningen i bagen denna vecka, med trä 4:an bredvid drivern. Lite goa vibbar fanns kvar sedan andraplatsen ifjol. Banan har bra kondition och är rätt hård. Greenerna snabba och luriga och banan smal. 12.50 på torsdag. Sent - tidigt med andra ord. Det är fint det.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!