19/10/2010 - 2 comments

Rekord

Flög iväg på eftermiddagen från Faro på måndagen, efter lite poolslappande. Kul vecka med familj och vänner på plats.

Blir lite stöd på plats denna vecka också. Minst två bolletare kommer.

Under valderamaveckan kommer det trappas upp. Ett rejält gäng från Karlstad ska dit och låta. Ser fram emot detta, då jag även ska dela lägenhet med grabbarna.

Rekord igår troligtvis. Jag och Krischel flög direkt från europatourkvalet -05, till Hagfors. Vi stegade flygplatsen som var runt 8 meter, om jag kommer ihåg rätt. Planet var mini också och piloterna kom ut från cockpiten och ställde en kaffetermos i första sätet. - Här finns kaffe om ni vill ha, flytväst finns också, nu åker vi. Igår var planet i samma size, från Lissabon till Valencia. Piloten delade ut matlådor och hälsade på passagerarna utanför planet. När alla satt sig, gick han in i cockpiten och gasade iväg. Väl framme kom 7 väskor ut på bagagebandet, det var typ det som fick plats, och bland dessa ej min. Har hänt många gånger i år nu att grejerna inte kommer. Som tur var skickade jag bagen med några caddies hit.

Erlandssons grejer kom dock. Så idag har jag lirat runt i hans kläder. Funkade. Ikväll ska tydligen min saknade, röda väska dyka upp.

Inspel idag trots allt. Kross av mig och Erland, mot Alex och Kang. Martin stängde matchen med ett pushat inspel, som landade i ett träd, studsade vänster in på green och rullade i för eagle. Lätt.

Samma laguppställningen i bagen denna vecka, med trä 4:an bredvid drivern.

Lite goa vibbar fanns kvar sedan andraplatsen ifjol. Banan har bra kondition och är rätt hård. Greenerna snabba och luriga och banan smal.

12.50 på torsdag. Sent - tidigt med andra ord. Det är fint det.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

björck
19/10/2010 at 23:03

Det planet är inte weltklasse; det kan jag intyga:) Portugalia?
Tror det var 2008…Checkar in och läser SEAT: 01A på boardingkortet! ”ÄNTLIGEN blir man uppgraderad; rättvist! Hoppas det blir en trerätters.”
Visade sig vara allt annat än en uppgradering…Kunde lägga handen på pilotens axel + att man var tvungen att se på instrumentbrädan med typ 300 blinkande lampor (ska det vara så i luften?)…ganska vingligt plan kan man säga…ungefär samma size som en XC90 med en jättebaguett på tvären över taket. Går det in EN golfbag?

Syns nästa helg och lycka till i spaggeland.

Comments are closed.

Jon
19/10/2010 at 20:56

Kang?

Comments are closed.