Pallen till slut

Idag blev det att ta på blåstället och borra ner huvudet. Började med bogey direkt efter dålig wedge. På trean, dåligt utslag till vänster, vid ett träd. Likt på 18 i fredags var jag tvungen att stanna svingen fort. Gick inte lika bra. Bollen flög iväg fint, men järnsjuans skaft kröktes. Bara att ställa den upp och ned i bagen och köra utan. På sexan hade jag behövt den. Dryga 170 meter i medvind, perfekt för sjua. Istället fick jag trycka till en åtta. För mycket draw och treputt, för dagens andra bogey. Malde par med viss birdietendens fram till 14. Där fick jag i en tremeters till slut för dagens första röda. På hål 15 fick jag slå ut med järn 3 istället för trä 4, för att undvika järn 7 kvar. Par. Par även på äckliga korthålet 16. På 17 träffades fairway. Givetvis med järn 7 avstånd kvar. Valde att slå en lugn sexa in i vinden, men drawade den för mycket, vänster om green. Omöjlig chip typ, bogey. Kändes ändå ok inför artonde. Det hålet har varit lite magiskt för mig under veckan, så det kunde det ju bli igen. Bra drive ut. Typ 40 meter rakare än de 2 senaste, men i ruff. Hade 119 meter kvar till pin över greenbunker. Flaggtäck med 50 gradaren och 4 meter kort. Tittade på tavlan och såg att den var för delad tredjeplats. Lite utanför höger hålkant. Något måste ju trilla i till slut. Läge nu. Höll sig länge utanför hål, men breakade i precis på kanten. Gött. Nöjd med veckan. Bra spel överlag och bra placering. Klättrade närmare topp 60 på listan. . . Signera scorekort, ge bort grejer, springa in i omklädningsrummet och packa ihop, iväg till flygplatsen. Ingen lugn puck här inte. Nu är jag i Malaga. Imorgon måndag blir det lugnt. Kompisar från karlstad kommer ner och vi får se vad det blir. På tisdag hoppar jag på programmet igen.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!