24/10/2010 - 7 comments

Pallen till slut

Idag blev det att ta på blåstället och borra ner huvudet. Började med bogey direkt efter dålig wedge. På trean, dåligt utslag till vänster, vid ett träd. Likt på 18 i fredags var jag tvungen att stanna svingen fort. Gick inte lika bra. Bollen flög iväg fint, men järnsjuans skaft kröktes. Bara att ställa den upp och ned i bagen och köra utan.

På sexan hade jag behövt den. Dryga 170 meter i medvind, perfekt för sjua. Istället fick jag trycka till en åtta. För mycket draw och treputt, för dagens andra bogey.

Malde par med viss birdietendens fram till 14. Där fick jag i en tremeters till slut för dagens första röda. På hål 15 fick jag slå ut med järn 3 istället för trä 4, för att undvika järn 7 kvar. Par. Par även på äckliga korthålet 16.

På 17 träffades fairway. Givetvis med järn 7 avstånd kvar. Valde att slå en lugn sexa in i vinden, men drawade den för mycket, vänster om green. Omöjlig chip typ, bogey.

Kändes ändå ok inför artonde. Det hålet har varit lite magiskt för mig under veckan, så det kunde det ju bli igen. Bra drive ut. Typ 40 meter rakare än de 2 senaste, men i ruff. Hade 119 meter kvar till pin över greenbunker. Flaggtäck med 50 gradaren och 4 meter kort. Tittade på tavlan och såg att den var för delad tredjeplats. Lite utanför höger hålkant. Något måste ju trilla i till slut. Läge nu. Höll sig länge utanför hål, men breakade i precis på kanten. Gött.

Nöjd med veckan. Bra spel överlag och bra placering. Klättrade närmare topp 60 på listan. . .

Signera scorekort, ge bort grejer, springa in i omklädningsrummet och packa ihop, iväg till flygplatsen. Ingen lugn puck här inte.

Nu är jag i Malaga. Imorgon måndag blir det lugnt. Kompisar från karlstad kommer ner och vi får se vad det blir. På tisdag hoppar jag på programmet igen.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Bo Dahlgren
25/10/2010 at 21:32

Murar, skyltar
och träd med oliver
är inget som hindrar
att du greenen driver.

”Grattis” och tack för en spännande golfföreställning.
Lycka till med nästa framträdande hälsar.
Skåre Bo i Christian Crew

Comments are closed.

Hederos
25/10/2010 at 18:08

Körde viasat online! Det var kul att kolla men det hade varit grymt gött om du hade varit med och slagits om segern.

Vi vill ha fler ledarbollar! Och vi vill ha segerspänning nästa gång!!

Comments are closed.

Kaicy
25/10/2010 at 16:25

Kanonväder under helgen men vem tänkte på frisk luft? Tack för spännande ”innedagar” framför TV:n och trevligt att man fick följa Ditt spel i bild så mycket. Det ser jag fram emot till helgen också!! Stort GRATTIS!

Comments are closed.

Elisabeth
25/10/2010 at 07:42

Ett stort GRATTIS till ett jättefint spel och resultat. Det var åter igen en jättespännande TV-helg du bjöd på, tack, tack.

Comments are closed.

Nissechipp
25/10/2010 at 07:39

Att min gräsmatta blev okrattad denna helg ,var inte mitt fel ,Tack för underhållningen

Comments are closed.

Fredrik
25/10/2010 at 06:12

Roligt att det rullar på nu Christian. Grattis!!!
För övrigt tycker jag att du skriver väldigt bra – alltid roligt att läsa dina reflektioner och höra hur du upplevt spelet. Keep it up!

Comments are closed.

tommy
24/10/2010 at 23:01

Krökta järnsjuan förklarade mycket. Vilka nerver att sätta sista putten. Det var andra gången i år i avgörande läge. Urstarkt. Lycka till i Valderama och tack för en fantastisk helgunderhållning.

Comments are closed.