Oväntat

Det grymma spelet som varit de senaste 2 dagarna, var inte riktigt där idag. Speciellt puttningen var usel. Annars kändes väl spelet lite bättre än dag 1, men det blev lite fler slag. Två treputtar och INGET sänkt i övrigt. Skapade faktiskt en del bra chanser. Sen är det detta med längdkontroll, som kostar en del. Gjorde en bra birdie på femman, efter tvåputt och var lite på g igen. Slår en järn femma på nästa hål, kanon, rakt mot pinnen. Slutar kort om green, i bunker och nedförsläge - bogey. På nästa, järn 7 från fairway. Flyger i stort sett mot pinnen igen, men lång, och ner i avrinningszon i torva. Chip, chip enputt - bogey. Med analys av spelet idag, är scoren magiskt hög. Varit så många gånger i år, så det är väl ingen tillfällighet. Vad det är som gör detta är faktiskt ett litet frågetecken. Måste kunna gå under par med sådant här spel, inte 7 över. Något att ta tag i. Imorgon eftermiddag flygs det till Valencia och Castellon. Nya tag där. Bra vibbar från i fjol och fortfarande bra spel i kroppen.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!