Bra igen

Likheterna med gårdagen är slående. Samma score och lika bra lir. Var fyra under par ut och var på g. Missade fairway på tian, även green och bogey. Sen två birdieputtar i rad inom 3 meter som missades. Birdie på 14 från 1 meter. Tremetersbom igen för birdie på 16. Gick för green på två, på 17. Fadade upp en trä 4 till 5 meter, men brände eagleputten. Arton, som för tillfället inte är favorithålet, vållade problem igen. Skulle slå en draw från tee, mot vinden. Tåade drivern, som dök med draw, ner i vattnet. Fick slå fram tredjeslaget bara. Sen wedge upp till 5 meter och i med bogeyn. Som igår känns spelet bättre än scoren. Resultaten i övrigt är fortsatt låga, så det klättras inte i onödan, med en 68. Nya försök imorgon. Det känns bra i alla fall. Idag kastades inte bollen i vattnet efter sista putten. Var lite ur balans igår och tyckte den kunde få åka dit. Har nog gjort en sådan sak, max två gånger tidigare. Hade någon frågat efter boll, eller handske, hade jag gett bort en ny. Ger alltid bort minst en handske eller boll, efter nästan varje varv till publiken, oftast barn. Tömmer bagen efter sista varvet och ger bort det som är kvar. Detta var bara en parentes, efter ett inlägg som jag såg. Tack för övrigt till alla som kommenterar. Och läser!
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!