nedtonat röj

Blev inget superröj i scorekortet idag. Slet igång det hela med en bogey dock, efter trädrassel på inspelet, men sen var det nog. Träffade tre greener första nio hålen och fick rädda mig med bra chippar. På nian treputtade jag tyvärr för par. Partrenden spräcktes på elvan, efter återigen en chip enputt. Nu för birdie. Satte en tremeters för par på 12. Lobbslag från ruff till metern på 13 - birdie. Järnåtta upp på 14 till fyra meter - birdie. Järn 7 upp till tre meter på 15 - birdie. Kopphugg för birdie på 16. På 17 slog jag till med en pulldrawad järn 4 mot green. Slutade på stigen upp mot artonde tee i ruff och nedförsläge. Pitchade den fyra meter förbi och sänkte för par. På sista - drive under träd till höger. Hugg med wedge upp på green och tvåputt från 10 m. Sprider slag och slår till med några bra ibland. Väldigt bra närspel, vilket behövdes idag. Nu blir det två dagar till, med attack.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!