Hissad flagg

Avslutade väl inte med flaggan i topp, men började i alla fall hissa den idag. Var inte dundermotiverande och muntert igår, efter varvet. (Ja, Ola mfl, det var febrigt och förkylt, även idag, fast det ska man fixa ändå, tycker jag) Men, det sista varvet skulle ju ändå spelas, så lika bra att göra något bra med det. Ta det som träning och göra det 100 %. Även kul att försöka klättra, samt göra en bra score. Det var nog veckans bästa varv spelmässigt. Dag ett hade högre toppar, men djupare dalar. Hade två treputtar och missade även en del bra chanser i övrigt. Puttningen svek lite för första gången på länge. Gött ändå att lämna med positiva slag. Välgörenhetsgolf imorgon. Sen hem för tatuering på tisdag em. Elliot ska på arm nr två. Två veckor ledigt innan sista rycket. Nötning på range, ska det bli. Provade ny driver i Paris. Samma sak, men lite avkortad. Kan vara nåt att köra vidare med. Ny putter även på ingång. Den jag har, har varit med i typ tre år nu. Lite sliten. Så, en ny i samma modell, hade Callaway tagit fram till Holland. Då ville jag inte byta, bra kanske, inte efter heller, men nu. Under den gamla stod det ingraverat "Thea", under den nya "Thea och Elliot". Enklare att byta då. 3 timmar precis i dag i vår tvåboll. Frukosten fanns kvar när vi kom i mål.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!