Fritt fall

Var det berg och dalbana i torsdags, var det väl fritt fall, rakt ner idag. Spelade ungefär som igår. Blandade och gav. Skillnaden var närspelet. Vasst igår och ungefär som övriga spelet idag. Inte så mycket att gå igenom, utan vi kan nöja oss med att beskriva det som - dåligt. Tidig start imorgon igen, första boll. Så, uppvärmning i mörker med en strålkastare, i 7 graders värme, är att vänta igen. Fick mail från Phil häromdagen. Undrade vad jag och Jason höll på med. Det undrar han säkert nu med, när han ligger på stranden i Melbourne. Phil, som är riktigt nöjd med sitt land och därför också med gruppen AcDc, introducerade dock en annan grupp för mig i Schweiz. Shinedown heter dom och det får förgylla början på min hoteleftermiddag nu.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!