Färgglatt

Ibland, dock sällan, gör man 18 raka par. Ibland gör man annat. Idag gjorde jag sju birdies och gick på plus ett. Fin start med ett par birdies. Tre under efter 5 hål. Stod i fairway på sexan, med järn sexan i handen och skulle träffa green, var det tänkt på parfemman. Pullhook, från ingenstans, följt av två chippar, från mindre bra lägen och bogey. En treputt, ett missat utslag och en flyer senare, var jag ett över par. Kändes ändå bra och jag var säker på att det skulle birdielossna hela tiden. Men på elvan, par 3, landade min järnsjua på green, spann av precis och rullade i mjölksyretakt ner i vattnet. Dubbel. På nästa, nåbart par 4, ökades dosen, med en out plus vattenbesök, innan dubbeln kunde signeras. Fem över par. Fick i en birdie på följande hål, efter tvåputt på den parfemman. Fortsatte mata på med birdies 15, 16 och 18. Ett över. Liseberg har inte ringt än, om inköp av berg och dalbanan, men man vet aldrig. Banan, banorna, inbjuder till låga scorer. Så, min score duger ingenstans, men det finns möjligheter att gasa härifrån. Det känns faktiskt ganska vasst. Spelade med en amatör idag som var 15 år. Plus ett hade han och var riktigt duktig. Hanson, som fick dra sig ur pga influensa, skulle spela med en irakier. Det kunde ju blivit en sadd am. Nu ska hemmapremiären i hockeyn följas och sen blir det nog lite uno, tjatas det om. Gym med Pierre avklarat, snack med Lennart också. Senare meditation och imorgon fm golfträning. Sen kör vi igen!
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!