Tetris

Ja, jag kan väl konstatera att wedgarna var tillbaka till det normala varv två. Vet inte vad jag ska ta upp som var dåligt, men bra blev det ju ändå inte. Håller bollen bra i spel från tee och puttar bra. Det är inspelen som är för risiga. Dubbel på mitt tredje hål. Slog en järnåtta precis över pinnen, till en upphöjd green. Rann ner i en bunker, där den låg i nedförsläge. Slog den därifrån för långt, nedför en platå och treputt. Ingen drömstart direkt. Kämpade på och var tillbaka på par, efter 12 spelade. Gör en dålig bogey på fyran, men birdie direkt på femman. Prickar sen fairway på parfemman, nummer 7. Står med nåbart avstånd kvar och går för det. Men, smygduffar andraslaget något och bollen kort i vatten. Ridå. Självklart inte tjo och tjim såhär efteråt, men det är som det är. Har varit en liten svacka nu ett tag, men med tålamod och fortsatt jobb, ska det nog lossna. Det är det bara att se till. Blir sugen på att bita ihop ännu mer, träna mer, vara ännu bättre förberedd inför nästa. 28 gånger pengarna till den som kan gissa vart jag är. Helsingfors. Varför? Lite surt att det inte blev en fet check, men tur att det inte stod en fet tjeck och liftade i morse. I en fiat 500 (något större än en kundvagn), fick jag skjuts av Fredrik Ohlsson och hans caddie, till Wien. Två golffodral och tre resväskor i modell större, krävde tetriskunskaper i nationell toppnivå. Men det gick. Skönt? Nej. I alla fall blev det resa hit till Helsingfors och snart vidare till Göteborg. Fritt internet dödar tiden. Klämt en lunch precis, men inga finnar. En vecka hemma nu. Träning! Och dagisinskolning för Thea. Sen blir det högtryck på tävlingsfronten, säsongen ut. Den österrikiska tävlingen, om ett par veckor, är sänkt i pengar och flyttad till annan bana. Så, den kommer jag skippa och istället spela Vivenditävlingen i Frankrike. Nu känns det som att programmet är spikat.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!