17/08/2010 - 3 comments

Inte så tjeckt

Inspel i regn och storm idag. Men, en match piggade upp det hela ändå. Fast inte slutresultatet. Stryk för mig och Pelle, mot Steven och Nyström.

Jag har inte varit här i Tjeckien förut och därför inte heller spelat denna banan. Lite svårt att få uppfattning om svårighetsgrad en sådan här dag, men det som kan sägas är att greenerna är väldigt luriga. Stora platåer och dessutom på nästan varje green. Ibland flera stycken per green. Relativt smal från tee och standardruff.

Som ni kanske läst blev det KM i Kil under veckorna hemma. Kul var det och även liten tävlingscheck under den perioden. Hemmaveckorna inleddes annars med uteblivet bagage från Irland. 3 dagar tog det.

Träffat coacherna hemma också givetvis. Med Fredrik har det blivit mest spelfokus. Övningar på bana med poängsystem och en hel del närspel. Hos Lennart och Jonas har det körts "hypnos" och en nygammal vald sanning är tillbaka. Dessutom har jag börjat meditera igen.

Något som är nytt är ju att ni kan kommentera inläggen på hemsidan. Gör gärna det. Om ni även har frågor, är det bara att kasta ut dessa, så ska jag respondera så gott jag kan.

Inte mycket mer att göra idag, förutom att försöka få det trådlösa nätverket på hotellet att funka. Annars får ni ju inte läsa detta. Vet inte vad ni hoppas på.

Ingen fyscoach här denna vecka. Får styra upp min kropp på egen hand.

Ostrava är tjeckiens tredje största stad och typ en halvtimme därifrån är vi. Här finns det inte mycket. Erlandsson, som jag bor med, hittade dock en mataffär i vår by, men den var stängd. Restauranger finns nog inte heller. Men ett hotell.

Träningsdag imorgon och start på morgonen på torsdag.

En go insändare i en tidning piggade upp på mitt morgonflyg idag. En kvinna hade fotat en skylt framför ett fack, i sin lokala mataffär. På den stod det Majs krokar. Det var ju synd, tyckte hon. Jag och min man hade tänkt köpa några, men ingen av oss heter Maj. Humor i min smak.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Johanna
19/08/2010 at 09:48

När mediteras det 🙂

Comments are closed.

Darren Piccolo
19/08/2010 at 09:32

Good luck this week in Czech Rep, a nice top 10 finish will give you a boost. I was hoping to see you at the Irish Open but didn’t get down until the Sunday, unfortunately. Come on Christian!!!!

Comments are closed.

Jon
18/08/2010 at 15:00

Jora, här ska kommenteras ska du se. Don’t worry. Och Ja, felaktiga särskrivningar kan bli lite humoristiska.

Comments are closed.