08/08/2010 - 3 comments

Eagle med försmak

Christian som nu är hemma i Karlstad passade på och besöka och spela klubbmästerskapet i sin gamla hemmaklubb Kils GK där han är hedersmedlem. Trots mycket nederbörd höll banan hög kvalitet och Christian spelade stundom bländande spel. Vi som var där och följde spelet minns särskilt hål 17, par 4 - 295 meter, på första rundan. Efter en perfekt drive stannar bollen ca 0,5 meter från hål med en mycket enkel eagle som följd. Resultat första rundan 65 slag. En runda senare (67 slag) kunde Christian titulera sig klubbmästare 2010.
Ett mycket uppskattat besök. Fanns det gultröjor bland publiken? Självklart!

Kunde väl rullat en halvmeter till tyckte en nöjd Christian

Upplagt för en lätt Eagle

Published by: tommy in Nyheter

Comments

Jon
08/08/2010 at 22:04

Nej, inga konstigheter alls, Löv. Gött att du ställde upp Nils. Kanske kan va bra att träna psyket på att göra massor av birdies.

Comments are closed.

de Löv
08/08/2010 at 20:20

No strangenesses… =)

Comments are closed.

admin
08/08/2010 at 17:54

Nu är det fritt fram att kommentera nyheter och inlägg på Christians hemsida. Designen är inte den snyggaste på inmatningsfälten just nu och vissa delar är på engelska, men det kommer att åtgärdas inom kort. Ös på!

Comments are closed.