Eagle med försmak

Christian som nu är hemma i Karlstad passade på och besöka och spela klubbmästerskapet i sin gamla hemmaklubb Kils GK där han är hedersmedlem. Trots mycket nederbörd höll banan hög kvalitet och Christian spelade stundom bländande spel. Vi som var där och följde spelet minns särskilt hål 17, par 4 - 295 meter, på första rundan. Efter en perfekt drive stannar bollen ca 0,5 meter från hål med en mycket enkel eagle som följd. Resultat första rundan 65 slag. En runda senare (67 slag) kunde Christian titulera sig klubbmästare 2010. Ett mycket uppskattat besök. Fanns det gultröjor bland publiken? Självklart! Kunde väl rullat en halvmeter till tyckte en nöjd Christian Upplagt för en lätt Eagle
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!