juli 6, 2010 Skrivet av tommy i Nyheter

Toktorsk i Glasgow

Det märks att man är i Skottland. Regn och kallt för att vara sommar. Ska tydligen fortsätta.   Inspel med Erlandsson idag. Match sista 9 och då tryckte han ner mig i skorna rejält. Toktorsk. Spelade inte så bra idag, släppte många utslag till höger. Men det är inte för sent att rätta till det.   Lång bana. Några tuffa parfyror. Dessutom bara tre parfemmor och de är tuffa att gå in på två på. Därför brukar det vara ganska höga scorer här, trots kanonstartfält. Greenerna är lite så där. Tydligen haft stora problem med isbränna och liknande. Några greener har helt såtts om.   Screeningen gick väl ok idag. Har lite att ta tag i. Stretching och stabiliseringsövningar ska det bli framöver. Jäklar vad det känns när man får hjälp med stretching för övrigt. Att ligga på rygg på britsen och låta dom trycka benet mot mig på olika sätt, är inte skönt. Imorgon två pass med Jenny igen.   Ligger och kollar på fotbollen nu. Room service är beställt och det är rätt gött ändå. Snart kommer Lundberg och då blir det väl mindre lugnt.   Nu, ett antal år efter alla andra, har jag börjat titta på serien 24. Ska ju vara så bra, säger alla. Har sett fyra avsnitt bara, men det verkar vara tendens.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!