17/07/2010 - Kommentarer inaktiverade för Tag chansen att se Christian på Europatouren

Tag chansen att se Christian på Europatouren

Christian spelar Nordea Scandinavian Masters på Bro Hof slott GC, Stockholm 22-25 juli. Passa på och gör som många medlemmar i Christians supporterklubb, Christian N Crew (nu 70 medlemmar), tag chansen och följ honom live och heja fram honom till en topplacering.

Christian har fått en stunds vila och träning nu efter Scottish Open och känner sig väl förberedd för detta årets höjdpunkt för många av våra Svenska spelare. Kanske inte den största och viktigaste tävlingen men sannolikt den roligaste. Nu för första gången på den långa och svåra Bro Hofs golfklubb.

Allra roligast kommer man att ha om man är medlem i Christian N Crew. Anmäl dig här

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.