20/07/2010 - Kommentarer inaktiverade för Superlång och tuff, men en bana i toppklass väntar.

Superlång och tuff, men en bana i toppklass väntar.

Har varit fullt upp sen vi drog från karlstad i måndags förmiddag. Vi är jag, coach Eliasson och Marcus Krischel, som ska vara caddie under veckan. När vi kom fram igår, spelade vi in de sista nio hålen. Därefter körde jag ett pass med Jenny, innan det var dags att åka in till stan för Hello Sweden middag. Skaldjursbuffè i Östermalmstorgs saluhall var fina grejer.

Idag har det blivit inspel på de första nio. Detta plus ett puttpass gjordes innan lunch. Efter lunch slog vi på rangen en bra stund. Provade ut en nedloftad träfyra, som verkade bra. Kan nog ha mer nytta av en sån klubba här, än min järntvåa. Ska prova den mer imorgon under Pro amen. För det ska jag nämligen spela vid klockan åtta. Ett pass med Jenny igen, avslutade golfdagen.

Nu blev det en timme över. När den gått är det dags att ta taxi in till stan igen. Middag med Callaway. Fullt ös.

Blir bra med ett varv till imorgon. Speciellt greenerna och områdena runt, är bra att prova mer. Annars är banan superlång och tuff. Har dessutom blåst en hel del. Hål 17 kommer bli läckert, säger bara det. Många drives väntar.

Start 9.00 på torsdag. Tee 1.

Foto med Abacus imorgon och ett fyspass också. Sen lite vila, hoppas jag.

Banan är i toppklass, tror även det blir bra tryck på den. Så, en kul vecka blir det.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.