30/07/2010 - 1 comment.

Mörker

Ja, lite mörkt började det väl bli på slutet, tack vare den sena starttiden. Men det var spelet och avslutningen, som gav en närmare solförmörkelse.

Började lite varierat. Två birdies första nio och lika många vattenbesök. Ett över för dagen. Hängde i fyra bra par i rad, på de kommande tuffa hålen. På fjortonde, slog jag upp en sandwedge från ruffen till metern. Missade den för att gå till två under totalt. På nästa hål, pushade jag drivern i ett träd framför tee. Bollen i stort sett rakt ned. Nästa slag - trädrassel igen. Tredjeslaget över green från skogen. Därifrån två chippar och enputt för dubbel. Ok möjlighet på nästa parfemma. Satte drivern i fairwaybunker och fick lägga fram. Wedge till 5 meter, men miss. Hål 17 - lång birdieputt, som stannade metern ifrån för par. Chansade med drive på sista, för att få wedge kvar, men missade den höger. Bogey som följd.

Känns bara tungt och jobbigt just nu. Klarar inte av att spela ut till 100%. Gör enkla, dumma misstag. Kroppen känns kanon och formen är också bra. Får bara det inte att släppa. Finns bara en väg härifrån nu, uppåt.

Gick inte att boka om flyget, så blir kvar till söndag. Pass med Pierre imorgon på em, i övrigt vet jag inte.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Tobias Johansson
08/08/2010 at 19:02

Nu är det fritt fram att kommentera nyheter och inlägg på Christians hemsida. Designen är inte den snyggaste på inmatningsfälten just nu och vissa delar är på engelska, men det kommer att åtgärdas inom kort. Ös på!

Comments are closed.