Lite koll på boll

Tillbaka till en mer vanlig onsdag igen. Sovmorgon till halv nio, frukost och upp till banan. Lite risigt väder till en början, inte helt oväntat, men putt och chip blev det innan lunch. Efter lunch, range. Inga jättemängder, utan genomgång av grunder och skruvar. Lite extra drives och det kändes riktigt bra. Jenny är inte på plats denna veckan, men dock Pierre. Igår körde jag själv ett stretch/ konditionspass och i eftermiddags blev det ett styrke/rörlighetspass med honom. Mycket övningar på pilatesboll och det tar sig. Kommer bli uppvärmning med honom också före varven. Start 10.40 imorgon, vilket är finemang. På fredag runt kl 15. Detta beroende på att alla startar från första tee. Nu lite bilder om det vill sig. Erlandsson Erlandsson: 36 år och frisk? Frukostvyn Frukostvyn: Ängar och berg från frukostfönstret Ettans tee Ettans tee:  Bara att välja vid ettan. Fiskebåt eller tee. Hål 18 Hål 18: Foto från artonde green. Bäck vänster och damm vid green.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!