09/07/2010 - Kommentarer inaktiverade för Kanonrunda i regn med bet-middag – mums

Kanonrunda i regn med bet-middag – mums

Regn hela vägen idag. Från uppvärmningen på rangen till lunchen efter varvet.
Banan spelades riktigt lång idag. Tuffare pinnar också. Syntes på scorerna.
Väldigt nöjd med dagen. För att ta ett minus, var det utslaget på 18, som jag inte var nog tydlig på. Annars kanon. En dubbel noterades på elvan. Hade järn 3 i handen och skulle slå en fade från mitten av green, mot pinnen. Istället startade bollen i vänster greenkant med en hook. Blev inge bra. I bautaruff bakom ett träd hamnade den.
Stabilt första 9. Träffade mycket fairways och greener idag. Slog dessutom bra wedgar, när jag väl hade det kvar, vilket inte var ofta. Dessa wedgar gav mig korta birdies på nian, tretton och fjorton.
Banans tre sista hål var ingen lek idag. På 16 slog jag bra drive och hård drawad järn 4 till framkant. Par. Många fick lägga upp kort om bäcken innan green. På 17 träffade jag precis green, pin high höger. Drog sen i en 12 meters för birdie. Efter greenmiss på sista hålet och halvtam chip från en svacka, fick jag lirka i en sexmeters för par.
Som igår, väldigt bra tålamod. Accepterar och kör på. Från tee, som jag nämnde igår, också fint idag.
Har blivit ett gympass efter varvet. Lite kondition på cykel och framförallt lite stabiliseringsövningar. Gött.
Ikväll blir det nog samma indiska restaurang, som igår. Buffè. Phil bjuder. Grovt försenad födelsedagsmiddag. Dessutom är han skyldig mig 25 euro, efter bet i Australiens öppningsmatch i vm mot Tyskland. Nästan lite väl lätt.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.