27/07/2010 - Kommentarer inaktiverade för 20 euro

20 euro

Bro hof veckan blev väl inte som det var tänkt. En helg med det stödet jag fick, hade varit kanonkul. Men lite vingligt spel på fredagen ledde till andra följder. Hemfärd och två dagar med familjen. Väldigt bra det med.

Träffade även Tobias under helgen, på hemmaplan. Fick lite lektion i hemsideuppdatering, så nu är jag på spåret. Även lärt mig hur bilder och klipp läggs upp. Kanske blir en sådan liten bonus på sidan snart.

Nu är jag i Irland. Vart vet jag inte riktigt. Killarney heter stället och banan i alla fall och lite krångligt var det att ta sig hit. Golf and fishing club är det som gäller. Vad som fiskas kan man undra, men banan ligger fint runt en sjö och är en fin parkhistoria. Korta, knixiga hål blandas med långa parfyror på vägen in. Endast två parfemmor.

Match mot Erlandsson idag på inspelet. Vi spelade väl helt ok och jag trodde jag hade honom efter hål 14, då jag var 2 upp. Men sen vaknade han till skåneräven och tryckte i 3 birdies sista fyra för att vinna. Där rök tjugan till middan.

Träfyran, som användes under Bro hof, kommer nog få vara kvar i bagen. Det får nog alla klubbor vara för övrigt.

Bor på ett läckert ställe denna veckan. Ett ombyggt slott ute på landet, med vackra vyer över slätterna. Satt i morse och åt frukost ensam i salen, med utsikten och klassisk musik från taket som sällskap. Fridfullt värre.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.