juni 26, 2010 Skrivet av tommy i Nyheter

Tag chansen att se Christian live

Christian spelar i Sverige 22 - 25 juli på Bro Hofs fantastiska golfanläggning utanför Stockholm. Tag chansen och se honom live vid detta tillfälle. Vill du ge honom extra stöd går du med i Christians supporterklubb Christian N Crew. Då får du en pikétröja att bära på tävlingen och har chansen att vinna på Christians placeringar vid denna alla hans övriga tävlingar på touren. Anmäl dig NU om du skall hinna få tröjan i tid. Anmäl dig här Bro Hof blir något extra, många världsnamn medverkar, banan är åskådarvänlig och svår vilket säkert kommer att ge stor spänning. Påminnnelse om att Christian N Crew medlemmar har möjlighet att träffa Christian 1 juli Läs mer här
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!