15/06/2010 - Kommentarer inaktiverade för Möte med Christian för alla Christian N Crew-medlemmar 1 Juli

Möte med Christian för alla Christian N Crew-medlemmar 1 Juli

Christian tar en liten paus från golfen i avvaktan på barnafödsel och får samtidigt möjlighet till lite återhämtning och träning. När han är hemma är almanackan full av aktiviteter men har lyckats ordna ett litet hål för oss Christian N Crew-medlemmar torsdagen den 1 juli. Bruno Törnquist, Christians manager, har en sommarstuga vid Gapern och tar gästvänligt emot oss alla för en dag med Christian och med möjligheter till bad och fiske. Alla Christian N Crew-medlemmar (nu 55 st) med familjer som vill passa på tillfället att träffa Christian och höra honom själv berätta om sin golfsatsning är hjärtligt välkomna. Följande gäller: - Vi möts vid Östra Fågelviks kyrka (se karta nedan) torsdagen den 1:a juli kl 14.00. Kom i tid. Där möter Bruno upp för vidare förflyttning till sommarstugan. - Alla tar med sig egen fika/förtäring och gärna något att sitta på. - Glöm inte badkläder och fiskeutrustning för de som så önskar. Båt finns. - Ingen golf, men kanske något annat . Priser. - Meddela mig på enklaste sätt (mail: christian.n.crew@bredband.net eller mobil 073-1418354) om Ni avser komma så kan vi pricka av vid mötesplatsen. Blir Ni försenade - ring! - Tag gärna på Er Christian Crew tröjan så kan vi få ett festligt foto till hemsidan. - Vid dagsregn ställer vi in (vi har ingen möjlighet att klara inomhusskydd för alla - osäker?-ring!) - Skulle barnafödsel förhindra Christians medverkan (den går före ) får vi CC-medlemmar en skön dag i fin natur med chans till bad och fiske. Vi hoppas många kommer även om det är en torsdag. Väl mött - vi ses.

Published by: tommy in Christian N Crew

Comments are closed.