10/06/2010 - Kommentarer inaktiverade för Massage gav resultat och årets skummaste

Massage gav resultat och årets skummaste

Det blev en massage i morse vid sjuhugget. Lite ömt, men det gav. Kanske är något att fortsätta med, för starten idag var fin. Ingen tokdominans slagmässigt i början, men puttern var het som en ugnsplåt. Birdie på mitt tredje, fjärde och femte hål. Även en go birdie på mitt åttonde, denna gång efter en bra järnsjua. På hål 18 (mitt nionde då) var jag i greenkant på två slag (par 5), chippade upp till 2 m och missade birdien. Bra första 9 ändå.

Från i stort sett ingenstans kom en treputt på ettan, bogey. Fick sen i en sjumeters för birdie på trean. Fortfarande bra. Sen kom lite missar. Brände green på korthålet, femman och bogey. På nästa, par 5, enkelt hål, satte jag drivern i ruffen. Två slag senare låg jag 40 meter längre fram, kvar i ruffen. Fjärde slaget, flyer över green och sen grym up and down för bogey.

Sen hände nog årets och kanske fler år än så, skummaste sak. Sjuan, korthål, med vatten höger och bunker kort vänster. Medspelarna slog ner i bunkern, i stort sett mot dagens pinne men kort. Min boll stannade över bunkern, kort green. De slog upp sina slag på green och därefter började min boll rulla. Rulla ner i bunkern och ner i Markus splashmärke. Där låg jag inge bra. Vi tillkallade domare, för några i bollen, inkl. caddies, var osäkra på vad som gällde. Spela bollen som den ligger, eller markera och kratta. Det var bara att spela visade det sig. Bogey blev det där, inte mycket att göra.

Bet ihop med en birdie på nästa och hade hugg på sista hålet också.

Över lag nöjd med dagen. Puttar bra och räddar bra. Lite för dåliga slag kanske, sett över hela varvet, för att det skulle bli kanon.

Start på em imorgon och nya friska tag.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.