12/06/2010 - Kommentarer inaktiverade för Lömskt vindbeteende

Lömskt vindbeteende

Det var inte riktigt den start jag var ute efter idag, som jag fick. Fel järnklubba från tee på trean och ner i fairwaybunker. Därifrån över green, bogey. Treputt sexan, bogey. Sjuan - järn 6 med för mycket fade och för lite vind (trodde den skulle ta bollen mer) , ner i vatten, dubbel. Wedge upp på åttan till en dm, birdie. Och som avslutning första nio, wedge över green på nian (trodde på sida mot, men visade sig vara sida medvind), bogey. Dyrt.

Sen var det bara att klassiskt bita ihop. Spelet kändes bra, felberäkningar som blev kostsamma och i övrigt bra birdiechanser.

Rasslade till lite med birdie 10, 12 och 13. Sen en bogey igen, efter nytt, som vi tyckte, lömskt vindbeteende. Allt tydde på höger till vänster vind på 17, om man gått på allt tidigare. Satte min järn 8 mot vänster greenkant. Höll sig där, för att på nedvägen dala vänster. Inte mycket att göra. Lade sig tjockt i ruffen, bogey.

Hade en kort wedge kvar på artonde. Slog den lite för högt, fastnade i vinden och precis kort, ner i bunker. Hade knappt nån green att jobba med därifrån och ville bara landa den så kort som möjligt. Det gjorde den också, precis in på green med lite fint hugg och utrull i hål. Birdie och småtrevligt ändå.

Ett varv kvar och nu ###lar ska det ösas.

Samlade lite svensk energi i eftermiddags med ikeabesök. Köttbullemeny. Måste ju ge.

Nu blir det fotbollsvm. Heja USA.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.