maj 16, 2010 Skrivet av tommy i Nyheter

Wentworth nästa

Slut på hemmaträningen för denna gång. Skönt att kunna ladda på hemmaplan. Bättre möjligheter till träning denna gång eftersom utomhusträningen startat. Många extra och långa pass med Fredrik. Har faktiskt bytt driver trots att min gamla känns bra men den nya är stråt vassare och känns ändå bättre. Tekniskt och slagmässigt fungerar det riktigt bra, nu gäller det bara att känslan skall infinna sig för att det skall bli riktigt roligt. Hoppas den kommer i Wentworth (BMW PGA Championship Wentworth Club, Surrey, England) dit jag hoppas komma iväg i morgon. Askmolnet tycks ju förfölja mig, så vem vet det kanske blir bil och båt men jag har ju några dagar på mig. Vi hörs.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!