29/05/2010 - Kommentarer inaktiverade för På G trots Dagens Dubbel

På G trots Dagens Dubbel

Ja, det är ju inte direkt helt olika ronder som presteras. Bra spel igen och även bra puttning över lag. Dagens dubbel från Madrid kom på nian. Tee var tillbakaflyttad, så hålet spelades 597 meter. Missade drivern höger, egentligen enda grova missen idag, ner i en svacka bland träd. Resten ledde fram till en sjua.

Den var riktigt tung då jag var på g. Bet ihop med två raka birdies på nästföljande två hål, för att sen plugga inspelet i bunkern på tolvan och bogey. Chip enputt på 16 för birdie.

Bollen flyger långt här, men svårberäknat. Madrid ligger tydligen på ganska hög höjd och med värmens hjälp flyger det på. På toppen av detta svänger den lilla vind som finns bland träden. På sjuan idag tex - hade 167 meter till flaggan. Kändes som motvind. Funderade på sjua eller åtta. Ville inte vara lång, då bollen rinner iväg långt nedför en platå då. Vi bestämde oss för åtta, räcker ju med att landa i framkant green. Istället landade åttan 170 meter med en fade och öste förbi. Inge lätt.

På sista hålet idag carrade Quiros sin drive över oss från tee, när vi gick i fairway. Trots röd flagg. Inga konstigheter. Inte heller att han tryckte i sin wedge för eagle därefter.

Nu får det bli lite franska öppna på tv. Imorgon öser jag på igen.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.