19/05/2010 - Kommentarer inaktiverade för Klassisk onsdag.

Klassisk onsdag.

En klassisk onsdag med träning. Före lunch närspel. Mest puttning och lite chip och bunker. Puttstroket känns bra, så nu är det bara att vara aggressiv och läsa rätt. Bunkerspelet är lite annorlunda, då bunkrarna är djupa och har mycket sand.

Denna veckan blir det järntvåan som får följa med ut. Passar bra från tee på några hål och känns relativt trygg. Hade med mig en ny driver denna vecka, Ft 9 Tour Authentic, som gav bra flykt. Men idag testade jag samma skaft i ett iZ huvud. Kändes bättre och gav fortfarande lite spinn. Ian, Phil och jag var överens. Byte.

Träffade Roger Cleveland idag, som designat wedgar för callaway nu senast. Rutinerad man, som tyckte jag hade bra genomdriv och sade även att jag skulle skratta efter varje missad putt. Det gjorde alltid Dave Stockton sa han. Ja, varför inte. Eller så sätter man alla puttar istället.

14.30 start imorgon. Sent och gött.

Blir snack med Jonas ikväll. Har lite som snurrar i huvudet, så det ska bli bra.

Snookerbord finns på hotellet. Märkte det i morse när vi snubblade ut från frukosten. Snart match mot Lundberg. Hörde att just snooker röstats fram, på något vis, till världens svåraste sport, för ett par år sedan. Golf blev tvåa. Tuff vecka med andra ord, men kanske bra uppvärmning med snooker då.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.