20/05/2010 - Kommentarer inaktiverade för Go känsla men dåligt från tee

Go känsla men dåligt från tee

Efter snack med jonas igår, kom jag tillbaka till ett gött tillstånd idag. Mer avslappnad, nedtonad och öppen. Riktigt nöjd med mina punkter och mående på banan.

Putt, wedge, järn bra. Med framsvingskänslan har jag betydligt mer koll på skruvar. Bättre än på väldigt länge.

Sen ska man ju tyvärr ta sig av tee också. Inge bra del av spelet för mig idag. Järntvåan går fint, men drive och även j3 missades för ofta. Hamnar man i fairwaybunkrar, som jag, eller i skogen, blir det knivigt. Från fairwaybunkrarna är det lobbwedge oftast.

Pratat med jonas nu igen och snackat genom upplevelserna från tee. Liten justering har gjorts, får se vad det leder till.

Start vid 10 imorgon.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.