07/05/2010 - Kommentarer inaktiverade för Cut and out

Cut and out

Trenden bröts. men åt fel håll. Klassiskt nog var det nog detta varv jag gjorde mina punkter bäst. men spelet är inte vasst.
 
Började fint. birdie på mitt andra hål och bra slag inledningsvis. Treputt 13, kort puttmiss 14. Birdiemiss 16 från 2 meter, sen vände det. Slog tre bollar fran tee pa 17, hittade första och gjorde par. Slog två bollar fran tee på 18, hittade första, par. Blandade insatser sista nio, men gav mig inte. tre över infor åttan. upp på två på green och eagleputt från 10 meter. Den stannade en cm kort i linjen. Röj pa sista. halvsocket från tee, out trodde jag. Slog två provisoriska. hittade första. slog fram den en bit. Slog igen, i ett träd, studs out. Dropp, slag, träträff igen, men inte out. In på green och tvåputt. Spelade ju mindre roll. Ett över eller 106 över gör ju ingen skillnad. Så jag satsade lite. gick inte hem.
 
Flyger hem imorgon. en vecka hemma med träning. det ar behövligt, utan överdrift. ska träffa Fredrik en del och köra hårt. Nästa tävling är PDA  på Wentworth, då ska det vara bra ordning på grejerna.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.