28/05/2010 - Kommentarer inaktiverade för Bra lir

Bra lir

Spelet fortsatte att vara bra idag. Malde fairway och greenträffar första 9 och lirkade i två birdies. På ettan (mitt tionde) slog jag upp en wedge från ruffen till 15 meter och körde i den. Var nära att dra i en 10 - meters på trean också. En rejäl hästsko.
Släta par 4 och 5. På sexan, som är ett kort par 4 där man kan nå green, om man genar över skogen till vänster, slog jag en hårt drawad järn 2 över green. Chippade upp till 2 meter, miss. Missade green på korthålet sjuan. Som igår vid ett tillfälle - chip, chip tvåputt - dubbel. Men, kom igen lite med en birdie på åttan. Wedge upp till 2 meter. Sur avslutning på sista. Igen upp med en wedge nära, typ 1,5 meter, men miss.

Ska bli kul med en helg igen. Just nu känns liret bra, så vi får se vad det leder till.

Pratade med Jonas efter varvet. Jag är inte helt nöjd med dagens prestation. Händer lite på slutet i mig. Men det är ju bra att ha något att förbättra.

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.