maj 6, 2010 Skrivet av tommy i Nyheter

Blött

Par igen då. Ingen nyhet direkt på sistone. Får inte till några resultat for tillfället. Avslutade svagt idag. Bogey 16 och räddade par på 15, 17 och 18. Missar fairway med drivern i slutet och då är det tufft. Speciellt nu när det är så blött. Bättre i början dock. Fina slag i stort sett fram till hål 13, men det blir inget av det. Missade två puttar inom metern och gjorde ingen birdie i onödan. Tap in for birdie på parfemmorna och en sänkt putt på 13 från 3 meter. Inte heller så vasst närspel idag. På tok för mycket bogeys i onödan. Det blev powerjärntrean med grafitskaft som fick plats i bagen. Slog några slag med den idag och den funkade riktigt bra. Förstarkte sin plats. Start på em imorgon och mer regn väntas. 2 h forsenat idag och lutar väl åt något liknande imorgon. Nu blir det snack med Lennart på telefon och Uno.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!