01/05/2010 - Kommentarer inaktiverade för Annorlunda idag

Annorlunda idag

Helt annorlunda idag. Fick gå och prata lite hockey med Hedblom, annars var det övriga mindre positivt. Blandat från tee. Betydligt färre bra utslag och några riktigt risiga. Hade ändå helt ok flyt med lägena, så det fanns slag hela tiden.
 
Dubbel nian efter försök att gå upp på två igen. Tokslice och nästan höger om vattnet, men ändå inte. Dropp i ruff, över green, treputt.
 
Jobbade tillbaka till par i alla fall och hade en tremeters på sista för rött. Den slank förbi.
 
Har haft svårt att hitta tillbaka till bra tempo och rytm när jag tappar det, lite så idag också. Blir inte lika fri i svingen. Slog ett gäng slag på rangen efteråt. Lämnade med bra känsla. Små detaljer gör stor skillnad.
 
Bara ut imorgon och göra veckans bästa punktjobb!

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.