Problem att flyga hem

Lite birdietorka idag. skapade faktiskt en hel del bra chanser idag. Några inom 2-3 meter. Men bara en gick i. Däremot räddade jag en del bra par, via chippar och bra bunkerslag. Fick göra par på 18 idag också, med fairwayträff. lite roligt.   Blåste mycket idag. Dessutom kom det regn på mig sista 6.   Sett över veckan, bra jobb på nya rutinen och punkter. Spelet varierande. Grova missar, eller bra slag, har det varit. Ändå godkänt det med, utan briljans på något sätt. Närspel bra.   Nu ska jag bara åka hem och det är VERKLIGEN INTE bara. Som det ser ut nu åker jag till dubai, för att komma närmare hem. sen vet jag inte. Kan ju träna där om inte annat. Henningsson gör nog samma sak. Oerhört ovissa dagar verkar det som.   De snackar även om på touren att låta folk efteranmäla sig till korea. De som är i europa nu kommer ju inte dit. Så, vi som är här som inte kommer hem kanske får spela. Problem då - finns inga biljetter dit och hur går det att komma hem därifrån om en vecka. Ska ju spela spanien då.   Nu ska jag duscha och låta huvudets inandöme sluta snurra runt för en stund.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!