16/04/2010 - Kommentarer inaktiverade för Klarad cut

Klarad cut

Fint väder idag. Lite vind bara, men sol. Gick i kortärmat på slutet. Liten bonus.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om varvet. Höll bollen i spel från tee, förutom en gång och det kommer vi till. Slår ok järn. Några fler bra chanser idag, men även fler missade greener. Räddar bra par när jag missar green, via ok chippning och bra puttar. En treputt idag, som drar ner betyget lite.

Nöjd med ihopbitningen på slutet. Birdie på 14 efter en lång, lång eagleputt från fringen. Birdie även 16 då en 8-9 meters halkade i. Bra parräddning 17 efter pushfade från tee med j 4. Och på artonde var det totalröj. Hooken med drivern gjorde sig påminnd igen, vilket ledde till ospelbar boll i massiv ruff. Dropp i flagglinje och järn 4 ner i greenbunker. Hålade nästan den, men bollen rullade förbi en dryg meter. Tryckte i den i alla fall för bogey.

Tränade lite efter varvet. Hittar inte riktigt kollen på slagen, men det kanske jag gör imorgon. Puttningen är lättast att checka av för tillfället. Stroke och teknik funkar.

Verkar bli en helg med spel. Gott. Som det känns när jag blickar tillbaka på mitt spel, är jag nöjd med det. Scoren får jag nog ta. Får jag ihop spelet lite bättre under helgen vore det trevligt.

Nu ska det surfas lite innan pingisbordet ska besökas. Henningsson med caddie ska få sig en loop eller två. Fick stryk senast så nu är det färdiglekt. Goa rack också, gummi på ena sidan och trä på andra. För oss som inte kör pennfattning är det lurigt.

Får se om jag kommer hem på söndag. Islandsvulkanen har ju sabbat en del kan man säga. De som vill och har velat åka hem, har ju inte lyckats. Släpper det på 2 dygn kanske?

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.