12/04/2010 - Kommentarer inaktiverade för Fint är det

Fint är det

En ganska vanlig dag i asien. Disigt efter all smog, folk överallt, typ 2 stycken som öppnar varje dörr osv. och lite grain på greenerna. Dock svalare än vanligt, ca 15 grader idag. Det är fint det.

Sov hela natten. Somnade före tolv och sov till åtta. Så, kanske inne i tidsrytmen direkt. Kändes lättare att landa på dagen i detta avseendet.

Efter lite morgontv med repris från Augusta och ägg och bacon, fick jag skjuts ut till klubben i bil. 35 sekunder senare var jag där.

Range, putt och chip innan lunch. 9 hål efter. Avslutade eftermiddagen med lite puttning igen. Banan har tre niohålare, varav vi spelar två av dessa. Första nio är öppna med en del vatten, efter vad Phil sa efter sin rundvandring och sista 9 är linksaktiga. Djupa bunkrar och längs vattenhinder. Öppen bana, lång och snäll ruff. Svårigheterna känns vara längden, vinden och greenområdena. Ondulerat med avrinningsytor. Snygg bana.

Bor med Lundberg denna vecka. Han borde landat nu och har siktet inställt på rummet.

Nu ska jag uppdatera den nya sidan lite, innan releasen. Och duscha. Och läsa om åttondelarna i nhl. Frågan är om Phoenix mäktar med Detroit.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.