Bra spel idag

Som nästan alla lördagar, lättare pinnar. Men betydligt mer vind. Dessutom 2 tees bakflyttade. Scorerna var trots detta bra idag, speciellt tidigt. Folk bet väl ihop.   Jag hade mitt bästa varv också. Både resultat och spelmässigt. Till skillnad från hook igår på 18, valde jag pushfade idag i vänster - höger vinden. Blev inget bra, tjockruff igen. Uthack i fairwaybunker, lobb ur. Wedge enputt för bogey.   Annars bra från tee och helt klart bättre inspel. Fortsatt bra chip och bunker. Puttningen också fin, satte en del, men skapade också fler bra möjligheter idag.   Börjar bli orolig för hemresan nu. . .   En dag kvar då med spel. Bara ut och jobba med nya rutinen, lita på den, slå, acceptera vart bollen tar vägen.   Tills dess pingis, dusch, mat, internet, film, sömn.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!